Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


  Bilder fra
       Myrtle Beach


USA turen 2007.


   På min andre tur i USA var det sør-statene og spesiellt Texas som var målet. Reisefølget var også denne gangen Ingar med sin Camaro, og vi besøkte hele 18 stater på 23 dager langs landevegen. Dette er en fortelling i ord og bilder om hva vi opplevde.Myrtle Beach, South Carolina.

A story from day 2,- Sunday May 13...

   ""Somewhere on a desert highway,
She rides a Harley-Davidson
Her long blonde hair flyin' in the wind""   Etter en brukbar natt, og frokost i Rocky Mount, North Carolina, var det klart for et besøk i Myrtle Beach, South Carolina. Et av få steder langs kysten som vi ville innom, men vi ante ikke om overraskelsen som ventet oss der. Dvs. på vegen sørover var det stint med HD, og vi kjørte mange mil med ruta nede, bare for å ta inn lyden av rekkene med HD, som vi passerte (eller omvendt..)

Vi var vel inne på det,- er det noe som foregår et sted tro..? Det er da ganske mye HD ute, men det er søndag, og,-- vel, vel.... Vi nærmet oss Myrtle Beach fra nord, og jo nærmere vi kom, jo flere Harley-Davidson sykler var det rundt oss.

Fra Rocky Mount og sørover er det ikke så mye å feste øya på, ihvertfall ikke fra bil etter Interstat 95, og tilhørende Highway ut til kysten. Rekker med skog på begge sider gjør transport-etappen ganske så kjedelig. Men vi er klar over vårt valg, og tar tingene i den rekkefølgen. !!

Vi kommer først til North Myrtle Beach, og ser for første gang havet. Fra her og milevis sørover er det sandstrand på s--strand.... På amerikansk vis, sjølsagt utbygd til turisters beste, og vi sier; hvorfor dra til "syden" ?? I Myrtle Beach får du alt du ønsker, billigere. (Med forbehold..)

Sitt Amerikanske preg har stedet helt klart, - og slik inntrykket sier oss; ved havet; en strand, lang en... så en brei gate med mye hotell på begge sider.... mindre hus innafor, - og that`s it. !! Alt sammen strekker seg sørover i milevis. Noen vet sikkert hvor lang denne stranda/byen er, men vi har ikke å funnet ut av det. !

Et sted i North Myrtle Beach står forklaringa på hvorfor det er så mye Harley Davidson ute på vegen.
JACK DANIELS BIKE WEEK. CRUISING THE COAST.
Vi har ikke før passert skiltet, (så stort som et par norske hus..) så tar antallet HD seg kraftig opp og dominerer gatebildet fullstendig. Vi stopper på et sted vi tror er et slags sentrum langs gata som fremstår som Myrtle Beach. Dvs. etter at vi har blitt jagd av en Politi fordi vi gjorde en left-turn på ulovlig sted. Politiet kjørte en strømgående sak, lik golfbiler... tjaaaa....

Vi tok oss til stranda for å finne et spisested, og kunne velge og vrake fra rekke på rekke med "pirer" fulle av mathus. En alldeles fortreffelig vakker strand som utsikt, og en god varm bris i luggen ga oss en god stemning, sammen med HD rabalderet i gata bakenfor. !!

For en HD interessert kar med fotoapparat går en slik overraskelse ikke upåaktet henn, og vi stilte oss opp langs gata på et strategisk sted og knipsa i vei.... Opplevelsen var inntens med et utrolig lydbilde i øregangene. Høyhusene ga et tilbakeslag uten like, og vi var vel nærme en rekord i å glise bredt uten å være klar over det. !!

Harley-Davidson i alle varianter og fasonger passerer i begge rettninger, sammen med en og annen custom og gateracer. Vi har laget denne epeisoden kun for å vise HD bilder fra Myrtle Beach, nettopp fordi at denne overraskelsen var ganske så overveldende og livgivende for oss.

Det som er så fint med USA, er at om man ikke planlegger å besøke arrangement, så vil det før eller siden dukke opp "events" der du befinner deg,- der go da..... Vi hadde planlagt å besøke stedet, men viste ikke noe om denne HD festen over en hel uke.

For å se bilder fra Myrtle Beach klikker du på de tre bildene i menyen til venstre. Da kommer du til bildealbummet fra denne episoden. Bruk litt tid på å finne ut hvordan dette albumemt virker. Det er ikke så håpløst som du først tror. !! Du kan velge å se bildene i fullsize, og som bla. slideshow. Vel inne på albummet, kan du finne såkalte "set", som er de forskjellige album tilegnet hver dag, episode, eller tema.

Følg med videre, for plutselig er sida oppdatert...


Sjå bilder HER. Vi anbefaler å se bildene i "slideshow".


olem-- , 17. juni 2007.


Untitled


  Countryroads.
  Duncan, Okl.
  Automaniacs.
  Peoples we met.
  Cars & Garages.
  Speed Shop.
  Austin Music.
  Queen Leslie
  Streets of Austin
  Austin from Jo`s
  Billy Joe Shaver
  Gone to Texas.
  New Orleans,3.
  New Orleans,2.
  New Orleans,1.
  Florida Pit stop
  Going south
  Myrtle Beach
  Washington DC
  Forord
  Intro
  US Tour 07

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.