Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


  Bilder fra                     "countryroads".

   På min andre tur i USA var det sør-statene og spesiellt Texas som var målet. Reisefølget var også denne gangen Ingar med sin Camaro, og vi besøkte hele 18 stater på 23 dager langs landevegen. Dette er en fortelling i ord og bilder om hva vi opplevde.Tekst & Foto: OleM -- Publisert 6. april 2008.


Texas Countryroads.

A story from May 19-26, 2007 ....

   Vi tar ikke farvel med Texas før vi har vist bildene fra våre små avstikkere ut på landsbygda på vår tur nordover mot Oklahoma. Landsbygda i Texas om våren er farget av et blomsterhav uten like, og er et vakkert syn for øyet. !!

   Mange har spurt om hvordan Texas så ut. De har spurt om det var mye ørken og sand, slik de mente de hadde sett på TV serier og filmer.

De vestlige deler av Texas er nok slik som på film, men de østre og sentrale deler av Texas består av grønn og flott natur. På våre transport etapper gjennom det sentrale Texas, kjørte vi gjennom enorme områder med eikeskog og grasenger.

Det var ikke bare trær og gress, men skogen og engene var farget av et hav med villblomster i alle mulige farger og størrelser.

Langs vegene var det milevis med "blomsterbed" og farget landet i en utrolig prakt. !! Vi kjørte på de mindre vegene så snart vi hadde anledning til det, og det er på slike veger de virkelige perlene dukker opp. Små grusveger med beitemark og blomster enger langs gjerdene er et syn for øyet. !

   På en slik avstikker kom vi over låven med taket malt som et Texas flagg, og her kom godstoget fra Pacific Railroad pustende opp bakken ... Vi kjørte på Highways nordover til Oklahoma der vi var lenge alene på vegen uten å møte en eneste bil.

Ute på landsbygda rådet stillheten og harmonien, og midt ute i et slik enormt land er man nødt til å bli fasinert av naturen. Vi kjørte forbi beiteenger hvor hesteflokken gikk, og vi så klassiske portaler til rancher. Her kom den gamle pick up trucken kjørende og her så vi et eldgammelt vanntårn.... .

Finn deg en kaffekopp og stress ned med bildene fra landsbygda i Texas.

Sjå bildene fra "countryroads" i Texas HER. Vi anbefaler å se bildene i "slideshow".


Untitled


  Countryroads.
  Duncan, Okl.
  Automaniacs.
  Peoples we met.
  Cars & Garages.
  Speed Shop.
  Austin Music.
  Queen Leslie
  Streets of Austin
  Austin from Jo`s
  Billy Joe Shaver
  Gone to Texas.
  New Orleans,3.
  New Orleans,2.
  New Orleans,1.
  Florida Pit stop
  Going south
  Myrtle Beach
  Washington DC
  Forord
  Intro
  US Tour 07

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.