Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Gone to Texas....


   Fredag 11. mai går turen igjen vestover til USA.
Også denne gangen går turen sammen med Ingar og Camaroen. klikk
   Jeg har fått en del håpefulle spørsmål om det blir daglige oppdateringer på favang.com. Men, vi må beklage og si at det blir det ikke.

På reisen skal jeg ha fri fra alt, og kun nyte friheten..... Men det ligger da ann til mye godt stoff etter hjemmkomst. !! Så følg med. !!

Etter oppholdet i Texas går sannsynligvis turen nordover til Oklahoma og innom Arkansas.

Både Tennessee og Kentucky blir besøkt, og vi nevner et kjent Whisky brenneri i Lynchburg, og Bluegrass regionen med alle sine hester.

Det går sjølsagt ikke ann å vite hva man "snubler over", men det er de små nære ting, som ofte fenger hjertet mest...... Mandag 4. juni er vi back in Norway...
(olem--, 10. mai 2007)


   Som nevnt i mine reisebrev fra turen for to år siden, så var USA det "beste" ferielandet for meg, og jeg sa som Arnold; I`ll be back....

Har man først vært der, så blir man hekta på dette fantastiske landet og man ønsker seg en ny tur og nye opplevelser. Både folk og kultur er store opplevelser, og ikke minst den fantastiske og varierende naturen.

For to år siden var vi i midtvesten, og besøkte 11 stater der. Denne gangen går vegen sørover, og en foreløpig rute er under planlegging. Men ikke mer planlagt enn at det er rom for avstikkere både i "mil" og tid.

Flyet lander i Newark sør for New York utpå ettermiddagen den 11. mai, og fra der vil vi kjøre sørover kysten neste dag.
Kysten vil bli fulgt til ca. Jacksonville i florida, før vi svinger..(?) vestover til Mobile, Alabama. Langs kysten blir det nok stopp både i Myrtle Beach, Charlston, Savannha, og flere andre steder.

Vi skal til New Orleans, hvor vi muligens skal besøke slektninger, og videre til Galveston, Texas. Et av hovedmålene på turen er Austin, Texas.

Mine interesser for musikk skal få pleie i Austin, så vi blir nok der noen dager. Austin er viden kjent for sine (små..) flotte musikk barer, og Contintal Club på Congress Ave. blir et høydepunkt. Stedet er også kjent som "base" for bilklubben The Kontinentals, så er vi heldige så blir det fine minner derfa.

Austin har såkalte "distrikt" med forskjellige typer musikk, og det nærmest kryr av "live" steder for god musikk. Vi gleder oss.

Vi har, som vanlig ikke booket moteller eller noe som helst, men tar dag for dag, og lar både tiden og humla suse fritt..... det er ikke noe problem å få seg rimelig overnatting eller god mat, så det blir å ta på sparket...

Vi har heller ikke lagt opp tidsskjema, som nevnt, fordi vi ikke vil ha noe stress og tider å passe på. Finner vi et sted vi liker og noe vi vil opleve, så skal vi ha tid til det.

Videre fra Texas vet vi ikke så mye ennå, men ruta vil antagelig gå nord-østover, og både Memphis og Nashville får nok besøk. Oklahoma og Arkansas ligger også lagelig til....

Det er stort sett slik det ligger ann nå,- og reisefeberen har så smått meldt sin annkomst.......

(olem- 11. april 07)


Untitled


  Countryroads.
  Duncan, Okl.
  Automaniacs.
  Peoples we met.
  Cars & Garages.
  Speed Shop.
  Austin Music.
  Queen Leslie
  Streets of Austin
  Austin from Jo`s
  Billy Joe Shaver
  Gone to Texas.
  New Orleans,3.
  New Orleans,2.
  New Orleans,1.
  Florida Pit stop
  Going south
  Myrtle Beach
  Washington DC
  Forord
  Intro
  US Tour 07

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.