Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


A Cowboy & his Chevy Impala.


   Smak på navnet;
Chevrolet Impala Super Sport 396...... Full Size...
Vi er heldige å ha en slik bil i bygda vår, og hver helg i sommerhalvåret ser vi en rød Impala Cab. gli rundt i Fåvang.
Impalaen er eid av en skikkelig USA entusiast, - en ekte cowboy.....
   Det er noe spesielt med navnet IMPALA. Alltid har det stått for noe spesielt, og vi har alltid hatt Chevrolet`s suksess full size som en våre favoritter.

Før i tida gikk det Impala på Fåvang, og vi guttungene stå på hjørnet og så langt etter den enorme bilen. Nå for tida er det også Impala på Fåvang, og vi ser guttunger på hjørnet se langt etter Torger Lien`s Impala når den glir forbi. !!

Torgers Impala er en 68 mod. som før den kom til Norge gikk i nabolandet Sverige. Den er antagelig solgt ny til Euoropa, i.o.m. at telleverk og speedo. er i km. Torger har eid bilen noen år nå, og så snart Trailer Sjåføren er hjemme, er Impalaen i bruk.

I løpet av de åra han har eid bilen har bilen fått reparert noen rustskader m. ny lakk, og div. småjobber i motorrom, som bla. ny forgasser. Bilen tåler å brukes, og det drøyer langt ut på høsten før den parkeres, og Impalaen er blant de første som vi ser i Fåvang om våren... Impalaen tar også en skikkelig langtur om det kreves, noe den fikk prøvd seg på nå i høst.....
Vi setter Torger Lien i klassen for SKIKKELIGE USA ENTUSIASTER. Torger har utenom Impalaen også en HD om han vil kjøre noe annet enn bil. Jeg sier Cowboy om Impala eieren, for den ekte USA entusiasten som han er, kjører han en solid og gjennomført linje i Cowboy/USA klæsvei/livsstil.
Til fotograferinga vår ble Cowboyhatten tatt i bruk, - sjøl om den ikke er i daglig bruk, men ligger trygt i baksetet på Impalaen.

Torger og fotografen brukte en times tid en fin Søndag i Oktober til å fotografere Impalaen m. eier. I mine øyne ble "jobben" vellykket, og jeg takker så mye for at Torger og Impalaen stilte opp. !!!Sjå bildene av Torger og hans Chevy Impala SS 396 Cab. HER.


[11. oktober 2006 Ole M. Nybakken]

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.