Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Sting Ray.


   Tilfeldighetene råder..... vi har sett denne Corvetten i små glimt et par år nå, også et par ganger på Fåvang. På Onsdags cruise på Lillehammer den 2 august dukket den opp igjen, og vi passet på å se nærmere på bilen.
   Vi er fristet til å si sjølsagt måtte det en Fåvanging til....

Ihvertfall er eieren av bilen, Ingvar Stenumgård fra Fåvang. Han holder til på Lillehammer for tiden, og det er ikke lange turen opp til slekta på Fåvang. Det er altså forklaringa på at vi har sett bilen på Fåvang i ny og ne...

Chevrolet Corvette StingRay fra 1972 i slik tilstand er ikke ofte å se, og Ingvar har fått premie på Corvette utstilling for sin bil. Bilen er restaurert i Statene for en del år tilbake, og det foreligger full dokumentasjon på alt arbeid som er utført, inkl. bilder av arbeidet. Bilen ble senere solg ttil Norge, og det er kun en eier tidligere her i landet. (!)

Bilen er så original som man kan komme både over og under, med et godkjent unntak i moderne dekk.....Bilen er utstyrt med 350 cid. motor på ca. 230 hp. (i 72 kom oljekrisa og lavere komp..) og gires av en TH 400 kasse. Flere så nøye på bilen denne kvelden og det er ikke mye å sette fingern på her, dvs. ingen ting. (Noen nevnte noe om gule blinklys ... ) Altså original 100 % strøken bil...... Den brukes ikke veldig mye, men står klar til å kjøres når tid og lyst er til stede. Slik det skal være. !!!

Tilfeldighetene råder ja.... Eieren skulle reparere på en PC et annet sted i landet.... og etter utført arbeid bladde han litt på nettet, og tilfeldigvis kom denne bilen opp, kun 3 km. fra der han satt. Daværende eier ble kontaktet og bilen tatt i øyesyn av "sakkyndige" på Corvette. Prisen var stiv, men et bud ble lagt igjen hos eieren. Et par uker senere ringte telefonen, og budet var godkjent, og Ingvar var eier av en Sting Ray. !!

Se flere og større bilder av bilen HER    Under panseret er det like rent og pent som alle andre steder.

Helsvart interiør klær bilen godt.

Hekken på Corvette sier Sportsbil.
Kromma smale "støtfangere" og runde lykter....Ole M. Nybakken, 9. august 2006

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.