Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


LITT OM HJEMMESIDA MI .......  [9. april 07]
Først vil jeg takke for interessen og for at DU bladde deg fram HIT til hjemmesida mi.

Tiden er inne for å utvide både plass og omfang på hjemmesida vår, og et "dot com" navn var det vi ønska oss.

Mye fordi at så og si hver dag.. fikk vi spørsmål om hva sida vår heter, og ingen klarer å huske den umåtelig lange kronglete linja med online.no adresse som vi hadde...

Men nå er det favang.com som gjelder, og er ikke den lett å huske, da vet ikke jeg. !! På kjøpet får vi mye større lagringsplass i MB, og vi får en legal mulighet til å annonsere både salg og tjenester, og reklame for den eller de som måtte ønske det.

Dette er noe jeg vil komme tilbake til, men stikkord her er både bildesalg, og web. arbeider for kunder. Det er også mulig å få sin bedriftslogo på favang.com.

For det meste vil sida bli som før, men etterhvert vil en del forandringer komme, først og fremst vil det bli teknske ting som gjør det lette for meg som webmaster, men også mine trofaste brukere vil også merke div. forandringer utover våren.

Vi kommer til å ha "gamlesida" oppe enda en stund, men med henvisning hit til favang.com og vi håper at både gamle og nye brukere vil fortsette å bruke sida vår...........Ta deg god tid på sidene mine, og send gjerne et tips eller flere til venner og kjente som kan ha interesse av min hjemmeside.

Som alltid, tar jeg imot både ris og ros....

LEGG GJERNE IGJEN EN HILSEN I GJESTEBOKA.....


TAKK FOR BESØKET, OG VELKOMMEN IGJEN......


  [23. november. 06]
Først vil jeg takke for interessen og for at DU bladde deg fram HIT til hjemmesida mi.

Nå har vi vært igjennom både mye av et år siden jeg starta, og snart går det mot 1 års jubileum for sida mi, sjøl om det er enda noen måneder til....
siden jeg skrev siste artikkel på denne siden har ting blitt mer fyldigere på sida mi.

Spesiellt hva angår bilder og foto generelt. I begynnelsen av August fikk jeg omsider min lenge etterlengtede digitale speilrefleks, en Nikon D50. Jeg har i tillegg skaffet meg flere objektiver + et stativ.
Mye av fritiden går med til å lære å bruke min lille Nikon på en god måte, noe som tar tid.... Målet er jo å mestre utsyret så godt at man er klar når "øyeblikket" er der. !!

Etter en noe "stille"... start i Februar, har sakte men sikkert besøkstallet krabbet oppover, og er nå på et nivå jeg er svært fornøyd med. Så en stor takk til deg som leser dette, og bruker sida mi.

I den forbindelse tenkte jeg å lage en liten statistikk oversikt med de første.

En slags ""kjendis"" ( den var drøy..) status fikk jeg etter min reportasje fra Street Legal i Brummunddal i September. Makan til trafikk hadde/har jeg aldri drømt om. Man kan si det ble innertier. !!!

Sideinnholdet er vel blitt noe utvidet enn jeg regnet med da jeg startet. Innholdstema vil vel aldri bli fastspikret, men vi får nå se hva tiden bringer.

Vi har allerede sett på Vintergarasjer, og fortsetter med det utover vinteren. Et eller to besøk i måneden kan bli aktuellt, så får vi se hva andre driver med i vinter. Sjøl blir det (igjen..) bare småtteri å fixe på min lille Chevelle.

Sida blir fortsatt oppdatert ganske ofte, (mer enn de fleste..) så heng med. !!

Ta deg god tid på sidene mine, og send gjerne et tips eller flere til venner og kjente som kan ha interesse av min hjemmeside.

Som alltid, tar jeg imot både ris og ros....

LEGG GJERNE IGJEN EN HILSEN I GJESTEBOKA.....


TAKK FOR BESØKET, OG VELKOMMEN IGJEN......   [11. juli. 06]
Sida mi har nå vært oppegående ca. et halv år, og begynner vel etterhvert å få litt kjøtt på beina (innhold). Jeg har gjort meg ferdig med reisebrevene fra USA turen min, og nå dreier det seg mye om Amerikanske biler, men også mye om Fåvang, bygda der jeg bor.

Bildene mine er fortsatt i album hos Eurofoto, pga. egen plassbesparelse, og for enkelt for interesserte å kjøpe/laste ned bilder. Det er nå "noen tusen" bilder i albumene, og det fylles stadig opp.....

Jeg har vel ikke noe mål eller spesiell mening med denne sida. Å lage websider synes jeg er kjempeartig, og det er det også å fotografere. Alt som blir skrevet er mine personlige og helt private meninger og påstander. Mine skriverier er forsøkt laget i et varierende humoristisk og underholdende tema, litt ettersom.....

Jeg tar bilder av og skriver om det jeg til enhver tid oppfatter som interessant og om ting jeg liker...... Dette vil nok variere med årstider osv. Allikevel vil Amerikanske biler og miljøet rundt det for alltid være hovedlinjen på min hjemmeside.

Jeg har alltid brukt web-editoren fra Macromedia Homesite, enkel og grei, og gir gode muligheter til det meste. Nå vil jeg ikke lage en side som overgår noe som helst i design og innhold, og heller ikke konkurere med noe, - men holde ting på et rimelig nivå. Design og farger er i utgangspunktet noe jeg har brukt før om åra, og liker godt. Noen vil vel si at det er noe strengt og "avis-aktig", men nok en gang, jeg liker denslags... ok.?

Alle bilder jeg viser er i hovedsak tatt av undertegnede, inkl. alle logoer og "striper" og andre småting. (Enkelte småting kan figurere som "lånt") Der jeg ikke er fotograf, er fotografens navn oppgitt.
Jeg tar bilder med et digitalt kamera fra Casio som fortsatt funker bra, men det er ingen hemmelighet at jeg ønsker meg et nytt, og da aller helst Nikon D50.
Bildene mine behandler jeg med PaintShop Pro X.

Jeg håper du tar deg tid til en rundtur på mine sider, og ser på bilde albumene mine også.

Ta deg en tur til "USA" i reisebrevene mine, og se ca. tusen bilder fra turen.

Mye US biler og stoff omkring det finnes her, og mye bilder....

Sida om og fra Fåvang bare vokser, og er den av enkeltsidene med best besøk.

Ta deg god tid på sidene mine, og send gjerne et tips eller flere til venner ogg kjente som kan ha interesse av min hjemmeside.
Jeg tar gjerne imot tips, forslag, ris eller ros, - eller meninger om ting, send en e-post........

LEGG GJERNE IGJEN EN HILSEN I GJESTEBOKA.....


TAKK FOR BESØKET, OG VELKOMMEN IGJEN......

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.