Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


OleM --


   Mange har spurt; hvem er du. ? Hvem er det som lager Fåvang.com ? Så herved tar jeg hensyn til oppfordringene og spørsmålene, og "legger meg sjøl ut".Tekst: Olem-- 16. februar 2008.
Foto: Ingar.   Dette er OleM--

Navn: Ole Maurits Nybakken, ( OleM--)

Bor: Korstad, Fåvang i Gudbrandsdalen. !
Alder: Aktiv fra midtsommers 1961.

Utdanning: Statens obligatoriske utdanning, samt livets skole siden 61`.

Yrke: Fra 1. august 2008 journalist i lokalavisa Dølen. Jobber i tillegg som frilansfotograf, skribent, og med web produksjon.
Mine tjenester finner du HER.

Interesser og hobbyer: Et særdeles komplisert tema, interessene er mange og varierende. De mest framtredende er det meste som har med USA å gjøre, - som US biler, musikk, historie, og kultur.

Hjembygda Fåvang, lokalhistorie, lokal dialekt bruk, hagen min, og fotball er også noen av mine interesser.

Mine fotokunnskaper er under utvikling og er en av årsakene til at Fåvang.com ble til.

Ellers har det meste, som har med motor å gjøre lett for å fange min interesse.

Turer i skog og fjell er god avkobling, og stillheten i naturen gjør godt for kropp og sjel. Naturens dyr og fuglers ve og vell er en av mine eldste interesser, og jeg er ydmyk ovenfor naturens finstemte samspill.

Fåvang.com er sjølsagt en interesse og hobby, og jeg gjør det meste med min PC som skal ut på nettet. Å skrive mer eller mindre (u)seriøse historier, artikkler, skrøner, og dikt er både avkobling og "terapi", og er noe av det som fyller sidene på Fåvang.com.


Og ellers .... : ... Er det mye å gå på, - som`n sa kroppen som balanserte på stram line .... Har stor sans for et amerikansk ordtak som sier; "" How to get the best out of every man"" Hvis ingen klarer å få ut, eller ser ditt talent, da får du ta det ut sjøl. !! OleM-- jobber for å utvikle sitt potensiale, hva det nå enn er. !! (?)

Liker .... ; Utfordringer.

Liker slett ikke .... ; MYE, men folk som hevder seg sjøl ved å gjøre andre små, - er blant det jeg liker minst her i verden.


Kontakt meg på e-mail    eller på mobil; 92499097.

(Bildet er tatt i Mai 2007 sør for Dallas, Texas, USA.)

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.