Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Veteranbil treff på Harpefoss.


   Gudbrandsdal Veteranvogn Klubb innviterte I dag til Treff/Utstilling på Heggerud Gård på Harpefoss. Vi dro oppover til "Fossen" med Chevellen og Nikon D50 `n. !   Gudbrandsdal Veteranvogn Klubb innviterte I dag til Treff/Utstilling på Heggerud Gård på Harpefoss. Vi fyra opp Chevroleten og sammen med Kjell Finsrud i 55 Chev. dro vi nordover dalen i finværet.


En skikkelig god blanding av amerikanere, europere, motorsykkler, og lastebiler er sjelden vare, men her var alle typer kjøretøy på plass. En trivelig utstillingsplass på Heggerud Gård gjorde dette til et av de fineste treffene denne sesongen. Her var alt fra Cadillac med Texas Gighorn i grillen til Taunus 12m og Tempo 175.

Ekstra artig var det å se igjen "gamle Fåvang biler" (bildet her..) som A. Myhres Taunus 12m, nå i Willy Heimstads eie. 12m`n har ennå ikke passert hundre tusen, og ser ut til å være i urørt orignal stand.


GVK er en driftig klubb med rundt 100 medlemmer, og er innehaver av et etter sidende flott klubbhus med mekkelokaler.
Dagens treff var så nære en innertier det går ann å komme. !!!

Hobbyfotografen rusla rundt og tok et knippe bilder fra dagen, som forhåpentligvis gir et fint "bilde" av Treffplassen og utstillinga...

Sjå bilder fra utstillingen HER.

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.