Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Garasjebesøk hos GVK, -
Gudbrandsdal Veteranvogn Klubb.


   Vi har vært på Sør-Fron på garasjebesøk, og tok noen bilder fra verkstaden til GVK, eller Gudbrandsdal Veteranvogn klubb, som er klubbnavnet. I romslige lokaler var det flere biler på "langtids avdelinga" pluss at det er både løftebukk for service og kortere reparasjoner, samt et par-tre bilplasser til for mindre jobber.

Utover vintern vil jeg prøve å få kikka innom noen garasjer for å holde biltemaet varmt.....   Det første vi møter inne i lokalene til GVK er denne Cortinaen.

En bil tatt ret fra 70 tallet med alle tidsriktige "ting" påmontert. I fronten ser vi en grillbar med 3 kilometer, eller 3 stk tusenmetere, og luftfilter i "flake"....

Innvendig har den alt som en slik bil skal ha.

På Fåvang var det vel biler i denne klassen vi kalte "frønning bil" .

Artig å sjå en slik en igjen. Bra jobba. !!

   Det er Amerikanere inne til vinterjobb også. Kai Kolobekken har en 73 El Camino, som skal få utbedret noen rustskader som gjorde at vann tok seg inn i kupeen.

Som alltid på Chevy "planbil" er det kritisk ved skjøten lastegulv og bakre kupe` veggen. Golvet inne i kupeen var allerede fixet, og nå var det lastegolvet som ble utreda...
Bilen er dekka til pga. pussestøv fra en 66 Fairlane som har plassen foran...

   Her sitter klubbleder Willy Heimstad og sliper skjermfestinga på sin Bobble. Denne bilen skal bli en uhøytidlig "rånebil", ifølge eieren.

Det verserte flere forslag om div. "custom tricks" på bilen. Bla. ser vi en tegning i støvet på bakruta som kan antyde en kommende mindre bakrute ....

Bilen har noe rust, men ikke mye sammenlignet med biler fra samme generasjon.

   En svimete fotograf hadde lagt igjen den "rette" linsa til dette besøket hjemme. Derfor fikk jeg ikke tatt breie bilder i smale rom, og derfor er det ikke bilder av bla. kaffesalongen i klubblokalene, som var meget hyggelig. (Takker så mye for kaffe og servering..)

Å glemme slike ting kjennetegner amatører, og det finnes ingen å skylde på heller...

Men nok om det. Vi fikk da et lite bilde fra det meget artige delelageret som kan inneholde det rent utrolige til så og si hva som helst.

Vi fra Fåvang husker slike hyller og skuffer fra gamle Mobil. Dette lageret fikk klubben overta fra en lokal besinstasjon/verksted, - og her finnes småting som passer både her og der...

Det var artig å kjenne lukta av gamle biler igjen og å smake på verkstedmiljøet likeså. Vi ser om det ikke går ann å svinge innom en tur igjen utpå vintern, for å sjekke om karan har fått gjort noe.


6.12.2006, - Ole M. Nybakken.

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.