Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


BILTREFF 2006.


   I løpet av sommeren er vi på et antall biltreff som vi tar bilder fra og skriver litt om.
Noen bedre ??

    Å ha en Amerikansk bil er etterhvert blitt akseptert som en stueren hobby. Amerikansk bil er til stor glede for eieren og familie, om man liker best turkjøring, eller mekking på noe som blir ferdig en gang..... Amerikansk bil (og det meste annet US relatert) gir undertegnede mye morro og glede. Slik er det med de fleste andre med US bil også.

Man behøver ikke å gå mange år tilbake i tid da Amerikansk bil ble betegnet som bensinslukende trafikkfarlige monstre som var bortimot livsfarlige. Eieren ble også sjølsagt satt i bås..... Sjøl har vi hørt og lest slike uttalelser mange ganger.

Men vinden snur, og hvilken hobby kan vise seg fram på en så fin måte som under Amerikaner Treffet på Fåvang Dåggån. ?? Hvilken hobby kan dra ut så mye folk som bildeeksempelet her viser. ?? Noen bedre ?? Vi bare spør. !! "Alle" sto gatelangs og så på bil etter bil skli forbi. Sjelden ser man så mye blide og oppglødde folk i "krysset". Hvor mange tenkte i sitt stille sinn, -"en slik skal jeg ha....en gang...." før fornuften griper tak i vettet igjen. Men vi er utrygge på at Fåvang har fått sin siste Amcar... !!!

Vi, liker gode svar på tiltale og her kommer en klassiker : En god gammel Fåvangkar traff på en Amerikaner eier ved bensinpumpa; ere v8 detta ra. ?? han bruke my bensin denna der erevon ?? Vår mann svarer; jara, døm fer de døm vil ha, eille 8. !!!

Noen bedre. ??    [18. juni 2006]

Se bilder fra Amerikaner Treffet HER
Fåvang Treffet 9, 10 juni 2006.
Kan det bli bedre ?.

    Vel,- det kunne muligens kommet enda flere biler i finværet, men 94 biler av de fleste modeller stilte opp på et knallfint gjennomført biltreff på Fåvang.

Anslagsvis 400 personer var innom treffplassen for å se på bilene, og vi tipper enda flere sto gatelangs i sentrum når bilene kjørte sin populære cruising runde gjennom gatene.

På bildet her kommer bilene inn mot sentrum anført av klubbpresident Torger Lien i sin 68 Impala cab.

Torger fikk premie for sin Impala i dag, da han ble framstemt av den yngre garde til prisen "Barnas favoritt". Artig for Torger, som fortjener oppmerksomhet for sin fine vogn. !!! Vi gratulerer. !!!

Ellers ble det delt ut premie i klassene ; Lengst kjørt til treffet, klubbens favoritt, og publikums favoritt.

Det er tatt 264 bilder fra Fredag og Lørdag. Vi gjør oppmerksom på at bildesiden kan opptre noe treg, ettersom din maskinkvalitet..... Alle bilder er tatt etter personlig og privat smak og behag, og altså ikke på oppdrag fra noe eller noen.

Inntil videre er alle bilder tilgjengelig i fullsize. !! Send gjerne en melding til fotografen viss det er bilder som kan "fixes" på. !!!

Vi setter pris på at vår lille hjemmeside blir distribuert til bil og USA interesserte folk. Vi oppdaterer jevnt og trutt om stort og smått. Følg med.

Se bilder fra Amerikaner Treffet HER [10. juni 2006]


Bendix treffet på Lunner 25.05. 2006.   Bendix treffet på Lunner er et av de artigeste treffene vi er på i.o.m. at det har stort mangfold, og svært så uhøytidlig. Det skader ikke med mange fine biler heller. !! Det er i tilleg et av få som arrangeres to ganger i året, - vår og høst.

Det er overvekt i Amerikanske biler men både motorsykkler, og spesielle euoropeiske biler er å se. Det hele blir en salig blanding av alle klasser og stilrettninger innen bilhobbyen. Her er både smått og stort på plass, og bikja med....

Medarrangør og den som står for hus og gårdsplass er Terje Bendiksen ( pop. kalt Bendix) han eier det gamle Meieriet på Lunner som han nå har fylt med "ting" som er USA relatert. Et besøk her anbefales på det sterkeste. Sammen med Bendix er det lokal klubben Bel Air Cruisers som arrangerer treffet,- og da med fam. Klevengen i front.....

Gamle kjente biler blir det jo en del av, men det er alltid "nye" biler innom. I år var det denne 49 Mercury. Vi aner ingenting om hvem, hva eller hvor, men at den var utrolig fin er sikkert.

Et fryktelig regnvær satte en liten demper på vårens treff, men det var mange biler på plass allikevel.

Se bilder fra treffet HER. [25. mai 2006]

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.