Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Bil Bassillen....



   Å få kjøre Amerikansk bil er ikke alle forunnt. Men når pappa har Chevrolet Chevelle dukker før eller siden anledningen opp. Frøken Eirin suser daglig rundt i sin Fire&Ice Golf, og hadde aldri rattet en Chevrolet. Ikke nok med det, det skulle skje på Amcar cruisingen under Fåvang Dåggån.





   På spørsmål om Frøkena hadde lyst til å prøve å kjøre Chevelle var svaret et hoppende klart JAAA !!!!! Ok, da kjører du under Amcar treffet i morgen...... Hæææ, jamen..... frøkena ble nok noe i tvil da hun så for seg 100 tøffe Amcar rundt seg, og hundrevis med folk langs gata......

Vi må "øve" i kveld. Sent Fredag kveld bar det nedover bygda med frøkena bak rattet. I Fåvang var det allerede en del biler med godlyd ute, og med shaking hands og heavy heart beat stoppet vi på Hydro for å tanke.

Vi måtte rygge unna pumpa for det sto en bil foran oss. Når du skal rygge skal pila peke på R. !!! Slipp bremsa og trykk forsiktig på gassen. Det meste var fryktelig skummelt. Folk glodde på den "lille" piken bak det store rattet.

Det gikk bedre og bedre, og snart var Frøken Eirin godt kjent med vår "lille" Chevelle, og kjøringa gikk utmerket.



   Her kjem oss...... !!!! Den store dagen er kommet, da Eirin starta Chevellen og dro ut på cruising runden. Frøken Eirin bak rattet, søster Ina og venninna Linda henger med.... skikkelig raggare. !!! Sjekk cowboy(girl) hatten. Chevellen i godt selskap; Oldsmobile og Thunderbird følger på.















   Mange føler seg som "konge" når man kommer i slike beglodde situasjoner. Artig for vår lille Chevelle som har gått som "konebil" i L.A. før den havnet mitt i Fåvang-krysset sammen med tre frøkner, og hundrevis av tilskuere.


















   The answer my friend, is blowing in the wind.... sang en hææææs liten type for lenge sia.

På spørsmål om det var artig, gøy, morsomt, cuuult...??? var svaret yesssssss.................. Oss ska kjøre neste år au...!!!

Americaner hobbyen kan gjerne utvides til denne dimensjonen, - la ungdommen få prøve seg. !!! Våre biler skal ikke bare brukes av far, - som kjører 5 runder mellom Hydro og Shell på idealtid. !!

A new generation waiting in line....

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.