Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Satt ut ...


   En liten tufsete stakkar kan bli satt ut av mindre. Vi bringer en liten historie fra fronten.....
Og helt sant er den også. !!Tekst: Olem-- 28. april 2008.
   Det har gått en tid uten de store hendelser her på nettet. Mange har blitt "bortsjemt" med hyppige oppdateringer og påfunn på favang.com.
Noen brukbare bilder har vi fått tid til å knipse og hygge oss med, og godt er det ...

For en tid siden var jeg innblandet i en bilulykke, og resultatet ble at jeg ble fotgjenger. Altså, bilen min ble vrak. Ikke noe voldsomt dramatiske greier var det heller, men likevel bli man litt satt ut.

Ting tar tid, har vi lært, og når man skal komme seg på jobb og hjem, prøve å finne ny bil, osv. da blir man rett og slett litt satt ut. !!

Ikke et vondt ord om forsikringsselkaper, men det er en bransje som ikke gjør noe etter impulsmetoden, det er sikkert. Ikke tenker de på miljøet og mengden papir som blir brukt til meningsutveksling heller.
Men som de sier i Fredrikstad, - det brukær på å årne sæi...

Det har ikke blitt hverken tid eller konsentrasjon til så mye mer enn å håndtere hverdagen. MEN, i disse dager er jeg blitt eier av nok en bil, og ruller nå bygda rundt i en silver metallic kassevogn. !! Fra 2001, med radio og cd spiller og to seter.

Men verden rundt favang.com og OleM -- har ikke vert satt ut har vi fått ærfare. Ting har sjedd i positive rettninger, noe vi kan "skryte" (?) av til de som måtte følge med på Fåvang dotten ...

Så da kommer vi vel tilbake på hobbysporet med tid og stunder tenker jeg, og det vil bli mer liv og røre på dotten.

(skrivefeila har ikke vært satt ut ser vi ...)

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.