Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Comeback & Restart ...


   Et gammelt ordtak sier at en ulykke sjelden kommer alene. Vi har ærfart at ulykker kommer minst tre i slengen. Når en ulykke rammer den tekniske verden vi befinner oss i, og spesiellt det som har med web, domene, og tekniske beg(r)avelser å gjøre, da kan tida gå.... Det har den gjort og Fåvang.com har blitt stående i en krok å falme og bli både mosegrodd og uflidd. Mens folk (dere der ute...) har forgjeves bladd opp favoritten sin dag etter dag, og venta i spenning på at det skulle skje noe, har Fåvang.com vert på teknisk flyttefot.
Men endelig, takket være en kar ved navn Benny, så er ting på plass og vi kan atter en gang sette kursen mot horisonten ...Tekst & Foto: Olem-- 11. juni 2008.

   For å forklare årsaken til "down perioden" så var en oppkoblingsfeil til min server årsaken til det hele. Det var i flere dager umulig å få kontakt med server, og OleM tok kontakt med kundesupport avdelingen. Det viste seg å være en kar som var innom i ny og ne, og rett og slett ikke hadde peiling. Man får det man betaler for heter det, og vi ble .... alvorlig uenige. !!

OleM tok Fåvang.com under armen og banka på døra hos et annet firma som har godt rykte på seg. Vi fikk betalt for både plass og domene og ting skulle ordne seg. Og det gjorde det omsider. Å flytte et domene tar sin tid, og etter ca. 14 dager ble det gitt signal om at ting var OK.

I dag, 11. juni 08 er vi ute å kjører på web-interstaten igjen og litt om litt vil vi være i vanlig gjenge. !!

Ting har skjedd både her og der, og både skriverier og bilder ligger mer eller mindre på lager.

Komersielle oppdrag.
Som noen sikkert har sett så har OleM bidrag i lokal avisa Dølen hver uke, og det vil vi fortsette med i framtida. Hvor mye og hvor omfattende det vil bli, blir avgjort i de nærmeste dagene.

Min "lille" Nikon D300 har tatt bilder så og si hver dag, og kan bli en komersiell følgesvenn. Vi har fotografert både konfirmanter og Fåvangs musikk artist nummer 1, Tina Lie. Vi har fått presentert en artikkel i Amcar Magazin, og vi er i gang med fotojobb til enda en artikkel til Amcar. Vi har levert bilder til både reklame, plakater, og andre trykksaker.

Vi får stadig spørsmål om salg av bilder og fotoppdrag, og vi vil i den forbildelse snart presentere en prisliste og vilkår.

Vi kan lage (ukompliserte) websider for kunder, og i skrivende stund har vi 5 sider på ventelista. Dette gjør vi til meget hyggelige priser, så ikke ver redd for å ta kontakt.

Men, Fåvang.com vil fortsatt komme med sine vanlige, eller uvanlige som noen vil si, saker om stort og småt og enda mindre ting, fra Fåvang og andre interessefelt.

Så til dere som fortsatt henger med og har lest dette, vennligst spre ryktet om at sida er oppe og går igjen.... og Følg med videre. !!

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.