Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


30% feelings ...


   Dagens funderinger går ut over våre kjære damer som må tåle litt harselas pga. et nytt fantastisk produkt som gjør at du føler deg opptil 30% fyldigere på truten ...Tekst: Olem-- 2. april 2008.
   Det er ikke noen aprilspøk, men sanninga er at jeg ser lite på TV. Litt blir det sjølsagt, og ofte er det tillfeldig hva som blir valgt. Sjeldent følger jeg serier som fenger, men sist var det den svært gode The Shield som jeg ble en stor fan av. !

TV står jo på, og i forbipasseringer i ytre bane hører mine små ører hva som blir sagt .... På engelsk. Eller Gaute Ormåsen eller Elling som vistnok har "roller" i hotell Zezar. Oftest er TV på Engelsk. Før var det både på tysk, italiensk, og ikke minst finsk. En og annen serien på svensk har vi hørt og sett, men film fra seriewood dominerer. Tjaaa....

Vi får regninger i postkassa med store summer for å få sjå på alle disse tullball programene sendt på alle mulige slags kanaler. Jeg viste ikke om at det var en kanal for kvinner som hette 5, fem, før her om dagen. !! TV for kvinner. ? Skal det være en slags motvekt mot discovery, som sender herre TV. ? Jeg har ikke sett på damekanalen 5, men kan tenke meg hva det går ut på.

Det skulle ikke forundre meg om 5 kanalen gjør det bra på reklame markedet. Reklame på dame kanal høres greit ut. Damer i soffaen som ser på pastellfarga dameserie TV til strikkepinner og grønn te i kjempestor kopp under ullpledd, med ferdigrøyk og Se & Hør på salong bordet.

Slik blir det kroner av. Tomskalla TV som er kun et tomt produkt som ikke gir en d$$$t å tenke over.
Harde ord. ? Vel, må alt være så innmari tungt å fordøye da. ? Er det ikke folk forunnt å se og høre på slapp-av-TV under pleddet. ? Joda, for det viser seg gjennom seertalla at mange gjør nettopp det. Folk sitter i soffaen og stirrer på tomme program og sluker reklamen rått og brutalt.

Før i tida så jeg mye på TV, eller NRK som det hette dengang. Ukens dager var viet temaer, som fjernsynsteater på tirsdager, Kruttrøuk på lørdager, og skøyteløp på søndager.

Sjølve idee´n med TV var jo å gi et underholdnings tilbud til folk flest. Fra USA vet vi at allerede på 50 tallet ble store show med musikk og humor kjempepopulære. Sjølsagt avbrutt av reklame pauser.

Her hjemme ble vi forskånet for reklame inntil TV2 så dagesn lys. Da fikk folk flest en ny hverdag. Både underholdning og innblikk i hva som fantes av fantastiske produkter der ute i den den store verden.

Til reklamens forsvar vil jeg si at det fra tid til annen har blitt vist et par gode (artige) reklamefilmer. For en del år siden gikk det reklame for norsk tipping, hvor budskapet var at millionærer ikke var som andre ... Vi husker han som "skoill ha foill tank, ja".? Eller han som så på lottotrekkinga og sa - Ver´dar´n . !!!

Ellers så går det mest i godstol fra Hjellegjerdet som ser ut til å være større enn huset mitt, biler som blir levende og reiser seg på to føtter, hundemat som gjør bikja di så blank at du må ha solbriller, banklån som realiserer dine våte drømmer, fantastisk musikk fra Jenny Jensen, uten VG blir dagen den samme (!!) og sist men ikke minst, - leppestift reklamen. !!

Den nye fantastiske reklamen fra Chuck Berry låten firmaet Maybeline (!!) , som gjør at leppene dine FØLES opptil 30% fyldigere. !!! Skrives det leppestift eller lebestift.??? Shit au, det er så mye feil norsk her leill at .!! Vi har aldri før sett en slik reklame som spiller på folks følelser som denne, og uten tvil en nye dimensjon i reklame bransjen.

Vi ser en dame som slenger på håret i sakte film, og drar på et par strøk med den nye illraue "gloss greia" fra Maybeline, eller hva de nå heter. Jeg kaller de for Chuck Berry firmaet.... Vel, saken er den at når du drar på denne nye stiften, da får du en følelse av at leppene dine er blitt opptil 30 % fyldigere.

Ja, de lover ikke en dritt, for leppene dine blir ikke 30 % fylidigere, men de kan føles slik. !! Smart, ikke sant. Lag noe som vi kan ha på leppene til folk, sa sjefen. Så skal jeg selge det. De lagde en lebestift sikkert helt ordinær, og så sier de at når du har den på føler du noe.... når du har hørt at da føler du at leppene blir fyldigere, ja da tror du at du føler det du også.

Saken er den damer, at med en lebestift(leppestift..) blir truten deres bare rød, rødfarga kan ikke gjøre noe med dine leppefølelser regna i prosent. Om truten skulle blitt 30 % fyldigere, måtte det nok til noe annet enn følelser er jeg redd.

Vi skal ikke se bort fra at det går rundt mange damer med en følelse av å ha inntil 30 % fyldigere trut i disse dager. !! Hva nå ønsket om å ha struttetrut går ut på vet jeg ikke, men jeg vil nå takke Maybeline for at de stoppa der, og ikke dro den helt ut til å gå opp til 100%. Max utbytte altså, og vi har sett damene dra på minst to strøk, og så smatte med leppene.. 200% fyldigere trut. ??

Da blir det vel snart en ubehagelig følelse eller. Med så store lepper blir det snart vanskelig å prate. (En fordel..?) Maybeline har laget mascara også. For herrer som ikke vet hva det er så er det noe som damen drar på øyevippene så de blir svarte og lange.... (tror jeg..)

Også den gir deg en feeling av å få opptil 30% lengre og flottere vipper. Vi kan se for oss en overdreven bruk av disse 30% produktene. Store røde truter, med store svarte vipper. Hvorfor ikke prøve dette på Mick Jagger. ? Han bruker både sminke, og føler sikkert at leppene hans er 30% større enn andres... ?

Saken er jo ikke bare at Maybeline har funnet et serum som er genialt for damers følelser. Tenk om dette kan draes videre til å gi følelse for mange andre ting. ?? Tenk om du kunne dra på et lag med "brain gloss" og eks. bankkontoen din føles opptil 30% større. Du kan føle du har optil 30% mer hår på hodet. Vi tør ikke tenke på hva andre ting som kunne blitt 30 % større....

Eller reversere "større" effekten og gå til 30% mindre. ?? Mindre ølmage, mindre hår på ryggen, mindre storkjefta, .. osv ... Snart så går vi i en tåke der vi føler oss enten større eller mindre, alt etter som vi føler vi har behov for å føle oss slik eller slik.

Men, er nå kvinner så lettlurte som Maybeline vil ha det til. ?? De skal sikkert prøve dette og føle om de føler seg fyldigere, men kjenner vi damer rett så går de tilbake til den gode gamle stiften i veska.

All ære til Maybeline, som har funnet den rette knappen å trykke på. Feelings, mine damer og herrer, det er tingen. !!


Den som finner opp et middel for å føle seg 30% mindre fyllesjuk, og ha 30% mindre hemorider, skal få opptil 30% ære for sin oppfinnelse. De første 70% med ære skal jeg ha.....

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.