Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Truck til salgs - 1990 Peterbilt 379 EXDH.


   Du ser dem på filmer fra statene, og du ser dem i blader. Digre amerikanske lastebiler med kromma eksosrør og stor "hytte". Ser du deg sjøl bak rattet på en slik doning. ? Da har du sjansen nå, for denne flotte Peterbilt er til salgs.Tekst: Olem-- 17. februar 2008.
Foto: Arild Austgarden (?)


   Like før Jul i fjor dro 4 kompiser over dammen og sikta seg inn på country hovedstaden Nashville, Tennessee. I området var det til salgs lastebiler, og flere av gjengen var over for å handle med seg stor bil hjem til norge.

Øystein Korsgård kjører til daglig sin Kenworth i yrkestrafikk, og var med på denne turen med for å kjøpe en truck med hjem til Norge for salg. Resultatet ble bilen på bildene her. En flott vogn med få miles på telleren.

De harde fakta på bilen er følgende:
Langt panser
63" sleeper med ståhøyde
luftfjæret tandem
parabel foran CAT 3406B motor 425hpm, 14800 ccm overhalt for ett år siden
ny chrome støtfanger
nye rustfrie baklysbjelker
6 nye dekk, 4 er ca 50%
god å kjøre
er behjelpelig med deler og registrering
Selges for 270 000 pluss mva. Ingen reg avgift.

Denne bilen trenger ikke fartsperre, god stand. Arbeidsbil eller hobby...selges EU-godkjent og med skriver (gamle typen) montert..

"Vår egen Cowboy" Torger Lien var en av de 4 som var over, og vi kan se en Fåvanging på en av bildene under her. Torger vant som vi husker en USA tur i fjor sommer under amcar treffet i forbildelse med Countryfestivalen, og dette var altså gevinsten i praksis.

Torger fikk et par stikk av truck basillen på denne turen da han prøvekjørte vognene som ble handla med hjem til norge. I tillegg til HD og Impala kan det godt tenkes at Torger blir eier av en Peterbilt en gang. !! Som Blodstrupmoen sa, - time- will - show. !!

Blir du ikke kvitt disse bildene av denne flotte vogna,
kan den bli din ved å ringe til Øystein på mobil; 95239333 .

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.