Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Magisk FROST show.


   Fantastiske Tina Lie og hennes band leverte et gnistrende show i spektakulære omgivelser fra FROST scenen ved Tromsafossen på Fåvang i kveld. Omgivelsene og rammen rundt showet kunne ikke blitt bedre, og både musikken og lysshowet får toppkarakter.Tekst & Foto: Olem-- 9. mars 2008.

   I overkant av 35o tilskuere var samlet ved Tromsafossen på Fåvang for å høre Tina Lie Band på Ringebu kommunes vinterfest FROST arrangement.

Tina Lie med sitt band holdt et forrykende show i fantastiske omgivelser ved elvebredden. Et særdeleles oppfinnsomt lysshow var prikken over den berømte I`en i et spesiellt og magisk FROST show.

Den alltid energiske Tina serverte som alltid låtene med sjel og hjerte, og få norske artister holder slik kvalitet på en scene. Vi fikk høre et variert og meget godt utvalg av Tinas låter.

Tilhørerne fikk også høre fire nye låter fra Tinas nye plate som kommer ut på markedet i løpet av forsommeren. Mange av låtene er skrevet av Tina selv, i samarbeid med den amerikanske låtskriveren Anne Spencer.

Utenom musikken var lyssettingen både på scenen og omgivelsene noe utenom det vanlige. Det ble brukt farger i blånyanser, rødt, og gul-hvitt med kalde toner for å skape en trolsk FROST stemning nede ved Tromsafossen.

Det var nesten så vi kunne høre trollet bak fossen trampe takta, og se Nøkken titte opp fra elva for å se bukkene Bruse gå over den høye bro ...

Både scena, brua over fossen, og fjellveggene i juvet var opplyst og ble under konserten dekorert med bevegelige lysmotiv i forskjellige former og størrelser ved hjelp av teknikk og utstyr som kalles moving heads. Mannen som hadde ansvar for det meget oppfinnsomme og spektakulære lysshowet er Lars Gunnar Sveum fra Gjøvik.

Tina forteller at det har blitt jobbet med scenen og adkomsten til fossen siden torsdag og helt til utpå dagen i dag, søndag. Sjølve scena er av de minste hun og bandet har stått på, provisorisk "tråkka" av snø på et svaberg tett oppunder fossen. Publikum hadde elvebredden nedover langs elva som "konsertlokale", og et gjerde var satt opp ut mot elva, - for sikkerhets skyld ....

Tina har det hektisk om dagen, med masse spillejobber og snart forestående plateinnspilling. Innspillingen av Tinas nye plate ble startet i fjor høst, og Tina skal i slutten av denne måneden fortsette i studio med plateinnspillingen. Kommende helg ankommer både produsent Byron House og trommeslager Mauro Magellon fra USA. Disse to ville svært gjerne delta på avsluttningen av en plate med en artist de har stor tro på.

FROST showet med Tina Lie avsluttet Ringebu kommunes vinterfest 2008, - en vinterfest som har vært både innholdsrik og hatt et et variert kulturtilbud til publikum. Tina var kjempeglad for å se så mange tilskuere forran FROST scenen, og sa at hun hadde sunget på mange slags scener , men ikke på noen så spennende og flott som her. Spøkefullt la hun til at det neste blir vel en konsert på månen....

Tina ønsket alle tilskuere vel hjem, og sendte en takk spesiellt til Øyvind Myhrsveen i Ringebu kommune for at denne konserten ble til. !!

Tina Lie Band ; Brede Vestby, gitar - Per Tormod Strand, gitar - Tina, Geir Holten, trommer - Ronny Ødegård, orgel - Lewi Bergerud, bass.
Låtlista; Freedom child, Rivers gonna run, Son of mine, No business, Why must i pleed, Mercy, Secret to a long life, Winter moon, Climb, White mouth, mountain of glass, Consuemed, Homeground.


Bilder fra FROST ser du HER.  

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.