Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK

  Bilder fra       Country Car Meet

Country Car Meet 2008.


   Kvart i svime etter å ha kjørt fra Lillestrøm og 4. Juli feiring på natterstid, var det Vinstra og Country Car Meet dagen derpå ...Tekst & Foto: Olem-- 5-6. juli 2008.
   Country Car Meet arrangertes for andre gang i år, og er en del av Country festivalens program. Teknisk arrangør for dette treffet er Gudbrandsdal Motorvogn Klubb, GMK.

Treffet holder "hus" ved PG senteret på Vinstra, og dro i år i underkant av 100 (70-80..?)kjøretøyer. Til tross for mange USA biler på treff campingen var det skuffende få biler som kom derfra. Dette til tross for at GMK stilte med sjåfører til å kjøre bilene til og fra. At ikke flere tar turen til dette treffet er merkelig da hovedgevinsten som trekkes blant utstillerne, er en tur til USA verdt 10 000 kroner. I fjor vant Torger Lien fra Fåvang, og i år gikk prisen til Jan Egil Øyomshaugen fra Sør Fron.

Men, til tross for et noe slakt oppmøte og mye lokale gamle kjenninger, var det allikevel noe å henge et par blåsvarte augelåkk på ... Bla. Jon Hage´s nyimporterte Kenworth med sine dimensjoner var en velsmakende sukkerbit. Det samme var Skjåkværenes to "låge" Chevrolet stasjonsvogner med "Skjåk-stuk", låge, grøne & breie. På bildet her representert med Sylfest Forberg og hans Chevrolet Family Ride.

Skjåkværene med Aaboen´s, Forberg, Raymond & Haugen (!) i spissen er en gjeng fargeklatter i miljøet og viser bilinteressens sanne ansikt i sin entusiasme for hobbyen. !! Det skal mye til om vi ikke gjør alvor av en sjølinvitert "bilsafari" tur til Skjåk senere i sommer/høst. Det står og går mange gode biler i norddalen, og flere kommer i containere utover året...

Ikke noe galt i at en Morris Minor tar plass på treffet, men det var da bedt om US biler ? De aller fleste av US bilene har vi sett mange ganger før, og treffet kan fort komme i kategorien, - kjedelig. Et slags midtsommers Døl & Dur Lite .... Musikken på scena var av det småslappe slaget, med en bakfull Amerikaner, og et par lokale band. Litt skralt.!

Vi døler har sikkert for mye å drive med siden så få tar turen til CCM og blir med i trekningen av en USA tur. Mulig at både arrangør og PG senteret er fornøyde med de snaue 100 kjøretøyene som kom, men som en avlegg fra Countryfestivalen funker det dårlig. I mine trøtte augo å øro ....

Men, som alltid så er det mange flotte motiv av både bil og ...folk, og vi har satt sammen et lite utvalg av biler og treffdeltagere til et lite album.


   Se bilder fra Country Car Meet HER.

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.