Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


... Litt fra statistikken ...


   Det er ikke for å skryte av meg sjøl, men av dere som bruker sida mi/vår, - Fåvang.com .....Tekst: olem -- 15 oktober 2007.


   Det er ikke til å legge sjul på at denne beskjedne lille webside full av skrivefeill å ellers mye rart, - er en side som stadig flere har som stoppested på sin surferunde.

Som en gang nevnt er statistikk og besøkstall noe man kan bruke i alle mulige rettninger og til alle mulige formål. Men jeg kan ta ett klart tall for dere, og det handler om bildesamlinga. Den vil i disse dager passere 250 000 treff. Samlinga med "Fåvang i skuddet" er en soleklar vinner, og ser (mildt sagt) ut til å være til glede for mange av dere ... Bra er det. !!

Når det gjelder Fåvang.com så er navnbyttet en god årsak til framgangen. Siden jeg bytta sidenavn har besøket gått ytterligee oppover, og kan nok tilskrives at sida er lett å huske navnet på når folk spør om ; hvor/hva var det sa du ..??

Fra min "overvåkningssentral" som jeg bruker, får jeg alle mulige grafer og søyler som jeg ikke skal kjede folk med her. Men noen ting er verdt å ta med.

Først vil jeg kommentere brukertider og vaner. Når vi ser på tidspunkter siden er i bruk har den ca. 4 rush i løpet av et døgn. Dvs. at fra ca. klokka 07.00 og til 09.15 er det mange besøk. Vi kan tolke det dithen at mange som har såkalt "kontorjobb.." tar en tur innom for å ... sjekke sida.

Så går pila litt flatere til ca. midtpådagen. Da er det et nytt rush, uten at jeg helt vet hvor og hva det kommer av eller fra. !! Så er turen kommet til "etter middagen rushet". Folk er hjemme fra skole - jobb, og pila går på ny oppover. Til slutt er tida da alle møter og andre fritidssyssler er over, og fåvang.com er siste stopp før leggetid .....

Fra overvåkinga kan jeg se hvor lenge du var innom, og hvor mange ganger samme dag, - osv ... det er ikke mulig å se privatnavn, adresse, bedrift o.l.

Det som er noe spesiellt er at mange er innom opptil mange ganger pr døgn. Vi kan vel gå utifra at det er for å sjekke om det er kommet nye bilder eller nytt å lese ..??

Når det gjelder brukertida pr. side er det noe som gleder mest. Når noe blir skrevet, - som dette her, - blir siden faktisk lest av en overraskende stor del av dere. Web brukere er tradisjonelt rastløse og bruker ikke mange sekunder på hver side. Men det ser ut til at Fåvang.com klarer å beholde dere på sidene, og at veldig mange bruker god tid på sidene. !!! Det har forsåvidt vært trenden det siste året, og avtar iallefall ikke. !!

Utenom de "faste" brukere fra norge, er også utlendingene godt representert i statistikken. Her er nok studenter i forskjellige land en stor del av brukerne. Men mange søker seg fram via søkeord som ; hot rod, texas, osv ....

Så litt om antall nye brukere på sida. Det har det siste halve året ligget på mellom 15 og 20% regnet i pr. uke. Ikke alle fortsetter som faste brukere, det skulle bare mangle.. - men økningen er allikevel meget god.

Søndagskvelden er en stor topp når vi ser på hvilke dager som er på topp i statistikken. Noe utypisk når vi ser tilbake på døgnfordelingen, men sammenlagt er den kvelden meget godt besøkt. Ellers er alle dager jevnt fordelt i besøk, med unntak av torsdag. Den dagen er da Fåvang.com er minst brukt, for å si det slik. !!

Så når det kommer til sidens innhold vil det bli som før,- spring og sprang fra det ene til det andre. Gjennom min tur i Texas skal vi vandre. Gamle biler, gamle tider, gamle bilder ..... Nye bilder fra bygda vil komme med ujevne mellomrom, så følg med .!!

Kom gjerne med kommentarer, ris og ros, tips, forslag, gi gjerne ditt bidrag i form av bilder (gamle..) eller andre ting . !!

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.