Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Gamle minner, - Norway Cup 2007.


   For snart 10 år siden var vi med på Norway Cup som lagledere, og klubben vår stilte med rundt 200 spillere, I tillegg var et titalls foreldre, trenere, og ledere med. Vi var en av de største klubbene utenom byklubber i landet som deltok, og en uke på 'norway cup var en fantastisk opplevelse for de fleste av oss. !   Vi har siden klubben vår var med på turneringa ikke vært oppe på Ekebergsletta i fotballærend, men i år ville vi ta en tur, bare for å sjå om opplevelsen var like "sterk". Vi ble ikke skuffa, og bla. en legendarisk juniorkamp mot Vålerenga, og like fantastisk var sjølsagt finalespill i småjenteklassa, var minner som dukka opp.

Vi skal ikke mimre lenge over ting som dette, men heller oppfordre de av dere som har lys ttil å oppleve en dag på Ekebergsletta ta turen gjennom mine (fantastsike) bilder.

Vi fikk et nytt inntrykk fra denne dagen som vi ikke refkleterte over den gang vi var med som hektsike ledere. Hovedinntrykket vi fikk, og sitter igjen med er; SMIL, alle er så blide og glade, og har det så artig. Over alt er det glade folk, og fotballag går hånd i hånd og smiler.

Vi har bilder av spillere og kamper, kjendiser, stemningsbilder, tilskuere, underholdning, butikkteltet, og litt småtteri ellers.... Vi har kampbilder av lokale som; Lesja-Lesjaskog, Harpefoss, FFL, og Brummunddal.

Sjå bildene HER.

Velbekomme, og god tur. !!To spillere fra Harpefoss viser mye av det som gjør norway cup spesiellt. Sammhold og kameratskap.

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.