Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Gummi jul ...


   Så er den glade høitid igjen over oss, - først i Oktober, eller enda før. !! Det samme gode gamle spørsmålet står forran oss enda en gang. Hva,- skal vi kjøpe. !!!???Tekst; olem -- 13. november 2007.


Jul ...

   Det var en fin dag her i høst jeg satt på benken i byen. Linerla hoppa rundt og spiste wienerbrød smuler og sang sine små søte snurrelutter og gamle damer rulla forbi på den brolagte gågata i alderdomslig tempo. !!

Med ett skvatt jeg av en "knakkende" lyd. !! På utstillingsplass i butikken bak meg sto en diger Nisse og banka i det store fotside butikkvinduet med en svart krokstav. ho, ho, ho ... sa Nissen, og på plakaten han hadde på kneet, sto det; Juletilbud !!

Julestemningen kom sigende over meg og det var like før jeg dro opp lommeboka og løp inn og kjøpte Julegaver i ren stemningsberuselse. ! Haleluja...... Det var ennå over to måneder til Julekvelden, og advent var ikke før om en drøy måned, og ikke hadde jeg tenkt tanken på julegaver ennå. !!

Men vi Herrer er jo som kjent ikke raske i avtrekkern når det går seg til oppunder jul, og Næringslivet i Verden har forstått (innrømt..) dette for mange år siden. så nå fikk jeg den første påminnelsen om at tiden var slagen og Julen var like om hjørnet. Men, jeg tenkte som så at det haster vel ikke så fært, Linerla er jo her ennå, og det er ennå lenge til Jul.

På min biltur hjem satt jeg og funderte på hva skal jeg kjøpe i år. ?? Hmmm .... det var jo sant som Nissen sa, det kan ikke skade å være tidlig ute. !

I fjor kjøpte jeg nye Loudspeakers til Hi.Fi anlegget, og det ble jo en suksess. Hmm... mulig at noe i skotøy ville slå ann i år. Jeg hadde sett et par råe cowboy boots til bare snaue 6 000 kroner ..... eller noe til musikksamlingen .??

Uansett så er det ikke lett å kjøpe Julegave. Å kjøpe julegave til seg sjøl er noe av det vanskeligste en herre kan begi seg ut på .!! Gaver til alle andre er en "piece of BløtCake".


Gummi ??

   Akk ja sann ..... Som den salige Tinius Schibstedt sa det, - det er alldeles for mye negative nyheter i dagspressen nu for tiden. Dagbladet tok den avlidne aviskongen på ordet og slår til med en gladnyhet; Mattilsynet slo til mot Kondomeriet. !!

.... Slo til .... ?? Vi ser for oss 3 svarte biler typen Chevy van som stopper i gata med skrikende hjul, og sidedørene går opp og Mattilsynet slår til, - hos Kondomeriet. ! Hva gjør de hos noe så troskyldig som hos en gummibutikk. ??

Mattilsynet hadde god grunn til å "slå til" de, for i hyllene hos Kondomeriet fant de mye "rart".

Vi klipper ut fra Dagbladets Happy News artikkel; ""Mattilsynets inspektører dukket nylig uventet opp hos Kondomeriet, og fant flere avvik.
Inspektørene som ankom Kondomeriets hovedlager fant nemlig en rekke pikante produkter som var omfattet av matforskriftene, skriver VG.
- Vi ble litt overrasket da Mattilsynet kom på inspeksjon. Matvarer er ikke akkurat det vi driver mest med, sier seksualrådgiver Kjersti Antonsen i Kondomeriet.""


Dramatisk.!! Vi ser at Mattilsynet stilte med Inspektører. Sikkert slike i svart dress, solbriller, og "badge" i beltet. Klassiske "oneliner men" i levende live.
Videre har Kondomeriet en "Seksualrådgiver" .!! Hææ... ??? Seriøst. ? "" What a f€€-- advice"" . Nei, her i min enfoldige tro hadde jeg sett for meg Kondomeriet som en ren gummibutikk. Litt større enn automaten på Mobil, hvor det en gang sto "Durex", og kosta 5 kroner.

Nå har nok tida gått både forbi oss og fra oss, for i storbyen er det tydligvis en diger butikk hvor man får kjøpt både gummi og får "rådgivning" attpå. !! Men den glade nyhet i Dagbladet går enda lenger enn som så.

""Inspektørene konkluderte med at penispasta, spiselige håndjern og sjokoladekroppsmaling mangler norsk merking, samt informasjon om ingredienser.""

Nei nå .... Penispasta. ????? Hva i helvete er Penispasta ?? Hva brukes Penispasta til ? og, hva skal noen med Penispasta. ?? Er det noe som er laget av Peniser .?? Eller er det noe du/vi/noen spiser, bruker, ser på, hører på , eller ??
Er det virkelig spiselig ? Mat, altså. ? Eller er det mer som "ovnsrør pasta" ? , eller som eksos pasta, til eksosrør montering. ? eller er det pasta som i Lady og Landstrykern. ?

Videre finnes det både "spiselige håndjern" og "sjokoladekroppsmaling". Vi kan lese at disse sakene ikke har korrekt merking osv. Det blir nå vel å regne som en bagatell i denne sammenhengen, gjør det ikke. ?

Denne rådgiveren i gummibutikken forteller stolt videre at;
""- Vi har både truser, BH, håndjern og hofteholdere laget av sukkertøy. Alt dette rammes av norskkravet. Vi vil derfor klistre lapper med norsk tekst på samtlige av produktene, sier hun. ""

Det vil ingen ende ta dette her, for hva i svarte er det de har i hyllene sine. ? Gummi bør man vel kjøpe et annet sted. Omtrent som å spørre etter en tennplugg på en bensinstasjon nå for tida. !! Nei, det har vi ikke, men vi har grillpølse, med brød og lompe.

Truse av sukkertøy. ? Candy BH. ? nei, hvor blir det av det gode gamle nummeret. ? Uten Candy og piller, og uten datomerking og label på norsk. ? 3 minutters sprangridning!

Jeg er ikke kar om å se for meg noens nabo iført candy BH og lakris truse og henda på ryggen med håndjern laget av Kongen av Danmark. !
Eller gubben i naken positur med raggsokker, stubben i Pasta, og magen påmalt "eat me" med sjokolade maling.

Skal nå noen begi seg ut slike spaningsøvelser så er det sikkert godt og betryggende at Mattilsynet har godkjent produktene og at etiketten er på Norsk.

Personlig tror jeg at jeg ville ha kasta opp lenge før det hadde blitt noe .....!!!!!


Gummi Jul ...?

Noen har sagt at det enkle er ofte det beste. Trolig så sant som det er sagt. Vi trenger ikke Nisser i Oktober, og om noen trenger Pasta på Stubben så får vi håpe det smaker.

Etter å ha tenkt meg om litt...... så skulle jeg behøve nye bakdekk. Goodyear 245. !!

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.