Velkommen til min hjemmeside...   

Untitled
  HOME
  ARKIV
  OLEM--  
  FÅVANG
  OM SIDA MI
  US TOUR 07
  US TOUR 05
  CHEVELLE 66
  NEIL YOUNG
  HEROES
  MINE BILDER
  GUESTBOOK


Country Car Meet...


   Dagens Country Car Meet samlet rundt 100 kjøretøy av så og si alle slag ved utstillingsplassen ved PG Senteret på Vinstra.

   Dagens Country Car Meet samlet rundt 100 kjøretøy av så og si alle slag ved utstillingsplassen ved PG Senteret på Vinstra.

Utstillingen arrangeres i forbindelse med country festivalen, og en del "fremmede" biler fra festival plassen deltok på utstillinga.

Det var mye fine kjøretøyer og mye folk ute i godværet på Vinstra, og den tekniske arrangøren Gudbrandsdal Motorvognklubb var meget fornøyd med tingenes gang...

Dagens heldige vinner av reisegavekort til fortrinnsvis en USA tur,- gikk til en lykkelig Torger "Lucky" Lien fra baksida og Fåvang (bildet til venstre..)

Sjelden er vi så glade på andres vegne enn i dag. Cowboyen og USA patrioten fra Fåvang baksida har vært over "dammen" en gang før, og nå er muligheten tilstede til en ny tur.

Vi ønsker Torger lykke til med reiseplanene og gratulerer som,- for en gangs skyld,- en heldig vinner.....
   Blant alle biler med ny og blank lakk var det en som skilte seg ut med godt mål... denne 49 Buick Super Eight tilhørende Kristian Opsahl fra Vinstra stilte opp med sin gamle solbrendte patina,- i all sin prakt .....

Slike gamle slitere er midt i blinken for oss gamle "raringan" og vi kommer med en egen fotoserie av og om denne fantastiske bilen. Her vrimler det av detaljer som er laget i en tid som garantert aldri kommer tilbake.!! Følg med...


   En annen bil som vi fant i mengden av "typen; røde Mustanger.." (som er som sukker for fluer...) var denne Plymouth Fury VIP 1967. Denne bilen tror vi det ikke var mange som så nøye på i vrimlen av "publikumsbiler", men nettopp derfor fanget den vår interesse. Dette er den eneste i sitt slag med sitt utstyrsnivå i Norge, og VIP utgaven er ikke gjort for hvermannsen, det er sikkert. Vi lager en egen reportasje om denne flotte bilen om noen dager,- så Følg med....   Utstillingsplassen åpnet ved 10 tida i dag, og kjøretøy av alle slag strømmet på i løpet av denne fine og varme lørdagen på Vinstra. Leder i GMK (Gudbrandsdal Motorvogn Klubb) Willy Heimstad, var blid som en sol, og meget godt fornøyd med klubbens innsats som teknisk arrangør av utstillingen.

Artig er det at det kan arrangeres et treff for alle typer kjøretøy, og som vi ser på bildet, står Taunusen i godt selskap med Mustanger.....

Flere som skulle inn på treffplassen satt klare med lommeboka, men fikk den hyggelige beskjed om at inngang og utstilling var gratis. Som enda mere rosin i Julekaka var det et par Band som spilte tilhørende god country musikk, fra egen scene inne på treffplassen.

Vi sier "Hey-ho", og tar turen igjen neste år.............


olem--, 7 juli 2007.

Sidene vises best i skjermoppløsning 1280 x 1024.